9,2 mill kr. til klient i erstatning efter patientskade

Klienten fik ved dom fra Retten på Frederiksberg medhold i at have været udsat for en patientskade omfattet af loven. Nu er erstatningen udmålt. Klienten får 9,2 mill kr. i erstatning af Patientforsikringen.

Sagen er ikke en whiplash sag, men vi vil alligevel gerne dele sagen med jer. Vi fører alle typer erstatning foruden piskesmæld som vi er specialister i – læs mere på www.sandageradvokater.dk.

 

Klienten havde fået foretaget en underlivsoperation. Hun fik rygsmerter efter anlæggelse af rygmarvsbedøvelse. Patientmyndighederne afviste, at der var en sammenhæng. Retssag blev anlagt og sagen forelagt Retslægerådet der mente, at der var en sammenhæng. Nævnet ville fortsat ikke anerkende, herunder ikke, at den skade der var sket var alvorlig eller sjælden nok. Retten på Frederiksberg gav dog klienten medhold. Nu er der sket udmåling og Patienterstatningen fastætter samlet erstatning på 9,2 mill kr og anerkender derved at der ikke skal ske fratræk for grundlidelsen. Dette er den største erstatning vi har været med til at fastsætte. Klienten er selvsagt meget glad for udfaldet.

 

Sagen er ført af Lars Sandager, ls@sandageradvokater.dk