5 Gode råd.

Whiplasherstatning / 5 Gode råd

5 gode råd

5 råd

  1. Kontakt læge eller skadestue snarest: Gå ikke og bid generne i dig, da det er væsentligt at få dokumentation for, at du har dine gener inden for 3 døgn
  2. Bed om at se skadestuejournalen, eller hvad lægen har skrevet: Ofte ser vi, at der glemmes noget, eller at lægen kun fokuserer på ét helbredsproblem, selvom der er flere. Læs igennem og få rettet eventuelle fejl og mangler
  3. Gå løbende til læge: Det er væsentligt at få dokumenteret, at generne ikke i længere periode er gået væk. Medmindre du modtager løbende behandling hos fysioterapeut eller kiropraktor, bør du af og til gå til lægen og tale med lægen om din situation og gener.
  4. Går du på arbejde trods gener, så sørg for at tale med lægen om din situation og dine eventuelle problemer med at passe arbejdet, så det ikke fremstår som om, det er en pludselig uventet forværring, hvis du efter 1 eller 2 år må opgive dit arbejde.
  5. Sid ikke med sagen selv. Brug en advokat, der er specialist i piskesmæld. Det tærer på dine kræfter selv at skulle stå for korrespondancen m.v.. Reglerne på området er meget komplicerede, og du kan let komme til at skade din sag ved selv at forsøge at håndtere den. Vent ikke med at gå til advokat, til problemerne tårner sig op. Tag en advokat tidligt, så sagen hurtigst muligt kommer på sporet og holdes i sporet. Ring på 45 93 21 50 for at få en gratis vurdering.
Back to Top